Com Hem levererar Internet till Dreamhack summar och Winter 2016

Com hem kommer att leverera hypersnabb Internetkapacitet till DreamHacks stora festivaler med start nu på DreamHack Summer 2016.Com hem kommer att leverera hypersnabb Internetkapacitet till DreamHacks stora festivaler med start nu på DreamHack Summer 2016 som arrangeras på Elmia i Jönköping. DreamHack Summer förväntas locka över 50 000 besökare på plats och en mångmiljonpublik som följer evenemanget via livesändningar på Internet.

Över 23 000 unika enheter på världens största LAN
DreamHack är världens största LAN och på DreamHack Winter 2015 kopplade hela 23 425 unika enheter upp sig mot DreamHacks nätverk och nu till DreamHack Summer 2016 pekar trenden på att nätverket blir större än någonsin tidigare. 

”Vi på DreamHack och våra besökare har stora krav på både hastighet och tillgänglighet och vi är mycket imponerade över den tekniska lösningen för Internetuppkopplingen som Com hem tar tagit fram för våra festivaler i Jönköping,” säger Markus Viitamäki, CTO på DreamHack AB.

Com Hems bredband snabbast i Sverige
Bredbandskollen sammanställer varje år alla mätningar som har gjorts under året. 2015 gjorde svenskarna 112 miljoner mätningar av sin bredbandshastighet med Bredbandskollen. Mätningen visade att Com Hem nu har den snabbaste genomsnittliga hastigheten nedströms av alla operatörer i Sverige.

”Att vi skulle leverera bredband till världens största bredbandsfestival var helt självklart för oss.  Tillsammans med DreamHack kommer vi att se till att deltagarna får bredbandshastigheter av världsklass” säger Emma Svalin Sahlman, Driftschef på Com Hem

Utöver att leverera Internetkapacitet till DreamHack så kommer Com Hem att finnas på plats under festivalen med roliga aktiviteter och tävlingar för alla besökare.