Från Lyx till Budget!

Känner du att det är dags att skaffa lite nytt i din garderob? Men du måste samtidigt anpassa dig till vad du har i din plånbok? Då finns det ett bra sätt att lösa detta!http://stily.se/modeblogg

Från lyx till budget: Känner du att det är dags att skaffa lite nytt i din garderob? Men du måste samtidigt anpassa dig till vad du har i din plånbok? Då finns det ett bra sätt att lösa detta! 

De plaggen du letar efter och de märken du vill köpa kanske är lite för dyrt just den månaden då du inte har tillräckligt med pengar. Om du har tålamod så kan du självklart hålla i dina pengar och spara till det klädesplagget. Men annars är det ett smart tips att kolla runt om det finns något som liknar de plagg som du nu önskar! Det är egentligen bara positivt om du hittar något billigare alternativ, för då påverkas inte din ekonomi lika mycket.

Ovan har vi gett er lite tips på olika klädesplagg som har rätt stora prisskillnader men ser minst lika snygga ut! Vi har valt ut två par ”boot cut” jeans samt två snygga höst/vinterkappor!

Vill du veta vad dessa klädesplagg är ifrån, då finns det länkar här nedan:

Budgetkappan: 1 190 sek

Budgetbyxan: 1 1705 sek

Lyxkappan: 8 110 sek

Lyxbyxan: 3 145 sek