Inredningssajten Roomly.se lanserar i Danmark

Den svenska inredningssajten Roomly lanserar i ett nytt land. Designlandet Danmark blir nästa stopp för tjänsten. Roomly.dk blir namnet...Den svenska inredningssajten Roomly.se expanderar och öppnar upp en ny marknad. Danmark känns som ett perfekt land för deras tjänst och målgrupp skriver företaget på deras hemsida. Köpa möbler online

Roomly.se som idag fokuserar på mest Sverige men även har kunder från grannländerna har idag omkring 150 000 unika besökare i månaden och omsatte förra året ca 1 miljon kronor. 1 miljon kronor i försäljning under första året är inte dåligt sett till deras kapital som endast består av egna tillgångar. Företaget Roomly AB har inte tagit in något riskkapital utan har under 2016 endast gått på egna resurser. 

Under 2017 har företaget mål om att tredubbla försäljningen och användarbasen som idag består av omkring 6000 dedikerade och återkommande medlemmar. 

I deras svenska utbud hittar vi större aktörer på inredningsmarknaden som Åhlens, Furniturebox, Royal Design, Ellos mfl. Detta utgör ett utbud på ca 100 000 inredningsprodukter.

Den danska sajten som lanserades idag har omkring 20 000 produkter i skrivande stund men har som mål att nå upp mot 100 000 under våren. 

Roomly AB vill också kunna få till ett nytt koncept som öppnar upp försäljning mellan länderna för mindre e-butiker. Butiker som idag annars inte fraktar till Sverige respektive Danmark ska nu också göra det. 

- Vårt mål är att försöka få med så många butiker som möjligt som idag inte erbjuder leverans till respektive land. Danmark har otroligt mycket fin inredning och möbler som idag inte säljs i Sverige. Detta vill vi ändra på svarar Sebastian Plengier Ehrnfelt grundare Roomly AB.

Vill ni kolla in den danska hemsidan för inredning på nätet hittar ni den här: Roomly.dk

inredning roomly roomly.dk danmark shopping