Jude Laws Lexus bjuder på lyxliv

Den brittiske skådespelaren Jude Law har inlett ett samarbete med biltillverkaren Lexus, under arbetsnamnet ”The Life RX”.Den brittiske skådespelaren Jude Law har inlett ett samarbete med biltillverkaren Lexus, under arbetsnamnet ”The Life RX”. Bland annat medverkar han i en film, där tittaren på ett spektakulärt sätt får följa en parkeringsvärd som bjuds på en upp­levelserik och lyxig resa.

Samarbetet med Jude Law bygger på storytelling, dvs att skapa och berätta en historia kring Lexus premium-SUV RX. Tanken är att ge en inblick i en känd persons lite mer extravaganta livsstil, där även bilvalet spelar en viktig roll.

Inom ramen för detta samarbete kommer en rad olika och spektakulära aktiviteter framöver, där målgruppen får ta del av ”The Life RX”, genom bland annat interaktiva videor och filmer.

Den första filmen, som börjar visas runt om i Europa på onsdagen, är inspelad på franska Rivieran och bland kullarna i italienska Fiuggi-regionen. I filmen får tittaren följa en parkeringsvärd på ett hotell, genom dennes ögon, när denne får nycklarna till Jude Laws Lexus RX och sedan får uppleva en extraordinär resa som ger honom en känsla av både lyx och äventyr. Filmen finns på www.youtube.com/LexusEurope.