Kika in de bästa 10 inredningsbloggarna

Är du ute efter inspiration eller kanske lite nya köp till hemmet? Då kan det vara värt att ta en extra koll på någon av våra stora inredningsbloggar. Där har experterna sagt sitt om de senaste inredningstrenderna.Är du ute efter inspiration eller kanske lite nya köp till hemmet? Då kan det vara värt att ta en extra koll på någon av våra stora inredningsbloggar. Där har experterna sagt sitt om de senaste inredningstrenderna.

Inredning har verkligen exploderat på marknaden. Tittar man på e-handel och deras siffror för försäljningen online så har den under 2015 och början av 2016 ökat något helt otroligt. Men det har hela detaljhandel online, då det är inte bara inredning. 

Vill man hålla koll på det senaste trenderna inom design och heminredning är det bloggarna man ska ha koll på. Där håller experterna låda om vilka produkter och stilar som är hetast just nu på marknaden. Som det ser ut så verkar fortfarande marmor och mässing ligga i toppen, en av mina favoriter. Dock ser det ut som DIY jobbar sig uppåt med sina rosa och gröna färger.

För att kolla in vilka bloggar som rekommenderas just nu kan ni kika in denna lista som inredningssajten Roomly.se har tagit fram åt oss. 

Vi ser en otrolig ökning i antalet besökare på de svenska bloggarna, inklusive vår egen. Detta är något som gör att konsumenterna av heminredning är mer medvetna om kvalitet och design än tidigare. Och självklart ger det också en boost i försäljning. - Sebastian Plengier Ehrnfelt, VD Roomly.se 

I listan hittar vi Sveriges just nu största bloggare.

» Inredningsbloggar

Lycka till!!!