Klockan Centenaire Heritage 42

Klockan Centenaire Heritage 42: Klockor är en viktig accessoar för alla herrmode. Det är något som talar andra människor vad för slags personlighet en person harKlockor är en viktig accessoar för alla herrmode. Det är något som talar andra människor vad för slags personlighet en person har. Denna nya varumärket Centenaire är designad av två killar från Sverige och är, om jag säger, verkligen något extra. 

 Detta är vad Centenaire säger på sin webbplats: 

Vi har alltid varit fascinerad av tiden. Det är en otrolig fenomen. Under årens lopp har det uppdelat många filosofer och tänkare. Några av dem säger att det är på riktigt, en del säger att det är det inte. Newton hävdade att det är absolut och Albert Einstein visade det sig vara relativt. 

För att vara helt ärlig, vi vet inte vad jag ska tro. Något vi vet är dock att oavsett hur du väljer att spendera din tid, bör du se fantastisk ut att hålla reda på det.Vi tror att klockor är något mycket mer än ett sätt att tala om tid. 

Det är en unik och personlig objekt som innehåller värdefulla minnen. Köpet av en klocka är ofta kopplad till en personlig milstolpe - den första befordran, ett äktenskap eller ett barns födelse. Det är också den perfekta gåvan till någon du älskar.

Nästan ett sekel efter armbandsur blev populär beslutade vi att det var meningsfullt att göra en av våra egna. Och när vi började titta på utformningen och känslan av vår klocka - vi väljer att se och inspireras av andra saker som vi älskar. 

Vi tillbringade vår barndoms somrar på den franska Rivieran. Det är en sådan fantastisk plats; den torra klippiga kusten, doften av gamla tallar och den varma kvällsluften fylld med chi-chi-chi av tusen syrsor. Även parisare kommer hit i sommar - och vi vet alla hur fransmännen är aldrig fel om något!Vi har kombinerat en känsla av Cote d'Azur med en enorm fokus för material och detaljer.

Rosen guld fallet och skarpa svart urtavla smälter samman perfekt för att skapa en fantastisk titta titta. Vi bort även den andra handen för att minimera röran. 

Man skulle kunna säga att det är en traditionell klocka, med en skvätt ny. 

 Pris: 280 € 

 Mer info om Centenaire kan hittas på deras hemsida här!