Nytt samarbetsavtal mellan Bambora och Excedo skapar enklare betallösningar för svenska handlare

Bambora ingår ett strategiskt samarbetsavtal med drift- och nätverksleverantören Excedo. Excedo säkerställer driften och integreringen av kassasystem och betallösning för restauranger, nattklubbar och butikskedjor i SverigeBambora ingår ett strategiskt samarbetsavtal med drift- och nätverksleverantören Excedo. Excedo säkerställer driften och integreringen av kassasystem och betallösning för restauranger, nattklubbar och butikskedjor i Sverige, avtalet med Bambora innebär att dessa nu får möjligheten att välja en ny, enklare betallösning med utökad funktionalitet och bättre support.

För Bambora innebär samarbetsavtalet med Excedo en möjlighet till fortsatt expansion på den svenska betalmarknaden. Redan i maj kommer samtliga Gateau-butiker i Sverige, att ha bytt ut sin befintliga betalleverantör till Bambora.

– Excedo är en perfekt partner till oss då vi tillsammans kommer vi kunna förenkla handlarnas vardag genom att erbjuda dem ett kontrakt, en kundsupport, högre driftsäkerhet, samt en möjlighet för dem att växa med nya tjänster och i nya länder utan krångel, säger Peter Wirén, Managing Director för Global Instore på Bambora.

Drift- och nätverksleverantören Excedo fungerar som ett nav mellan kassaleverantör och betallösning för tusentals svenska företag. Den primära målgruppen är större kedjor och handlare som behöver en stabil, enkel och flexibel helhetslösning för betalningar.

– Bamboras strävan efter enkelhet gentemot handlarna och mot oss som partner var den enskilda faktorn som tilltalade oss mest. Med Bambora kan vi nu driftsätta en ny kund betydligt snabbare än tidigare och erbjuda våra kunder standardiserade produkter, mallar och avtal med hög teknisk mognad som drastiskt drar ner på administrationen för våra kunder, säger Michael Duffy, vd på Excedo.

Samarbetsavtalet tecknades i april 2017 och Excedo börjar erbjuda Bamboras terminaler och inlösenavtal till sina kunder med start redan i maj.

Om Bambora

Bambora hjälper handlare att utvecklas och växa. Med en rad enkla betalningsprodukter gör Bambora det lättare att hantera transaktioner - på nätet, i butik, och i mobilen.

Bambora grundades 2015 och är en sammanslagning av en rad företag med mångårig erfarenhet inom betalbranschen. Bambora behandlar betalningar på 64 marknader till ett värde av 50 miljarder Euro per år. Bambora har över 600 anställda med kontor i 13 länder runt om i världen. 

För mer information, besök www.bambora.com

Om Excedo Networks:

Excedo Networks levererar tjänster och avancerade helhetslösningar inom områdena datakommunikation, data- och onlinesäkerhet till företagsmarknaden. Inom verksamheten finns tillgång till kvalificerade experter inom datakommunikation och datasäkerhet för att kunna leverera högpresterande tjänster 24/7/365. Vi erbjuder tjänster inom följande områden:

Nätverk & Datakommunikation

Webbsäkerhet Premium

IP-Telefoni

Klientsäkerhet

E-postsäkerhet

Office365

Drift & Konsultation

Samtliga tjänster som vi levererar skräddarsys efter våra kunders specifika behov och vi är en naturlig samarbetspart till våra kunder där vi genom vår delaktighet levererar en tjänsteplattform som kunden kan växa i.

bambora betaltjänster e-handel Excedo