Paf prisas som det mest ansvarstagande spelbolaget på den nordiska marknaden

Åländska Paf har återigen utsetts till det mest socialt ansvarsfulla spelbolaget. Den här gången får Paf priset i konkurrens med alla internationella spelbolag som är aktiva i de nordiska länderna.Åländska Paf har återigen utsetts till det mest socialt ansvarsfulla spelbolaget. Den här gången får Paf priset i konkurrens med alla internationella spelbolag som är aktiva i de nordiska länderna.

Juryns bedömning baseras på de insatser och förbättringar spelbolagen har gjort under det senaste året. I ansökan som vi skickade till juryn lyfte vi bland annat fram följande:

  • Graferna över kundens vinster/förluster som visas när kunden loggar in på sitt spelkonto.
  • Testerna som vi har gjort med kunder där vi har jämfört kunder som sätter en spelgräns med kunder som inte gör det.
  • Forskningssamarbetet med Stockholms Universitet.
  • Utvecklingen av vår så kallade Radarprocess i vilken vi upptäcker negativt spelbeteende och vidtar åtgärder för att hjälpa kunderna begränsa sitt spelande till en hållbar nivå.
  • Konkurrensen på den nordiska marknaden är stenhård. Exempelvis i Sverige är flera hundra spelbolag aktiva.


 - Det viktigaste är vad vi konkret gör för våra kunder. Men priset är ett bra kvitto på att vi fortsätter att vara det ledande bolaget i branschen och det ger oss ytterligare styrka att fortsätta att utveckla våra metoder, säger Pafs vd Christer Fahlstedt.

Pafs spelansvarschef Daniela Johansson tog emot priset på galan (se bifogat foto).

- Jag är glad och stolt. Vi ser spelansvaret som en differentiator, något som skiljer oss från konkurrenterna. Vi tror att många kunder hittar till oss på grund av att vi är ett tryggare alternativ. Dessutom får vi långa och hållbara relationer till kunderna när vi hjälper dem att spela på en rimlig nivå, säger hon.

Priset delades ut under en gala på Malta, EGR Nordic Awards, tisdagen den 17 januari. Åtta spelbolag var nominerade till utmärkelsen.

Mer info här: https://www.eiseverywhere.com/ehome/207783/466477/

För drygt två år sedan fick Paf sin första internationella utmärkelse (EGR Award). Då var det i konkurrens med spelbolag på samtliga marknader i Europa.

paf spel åland