Reklam: McDonald's - Jureskog

Johan Jureskog och McDonald's gemensamma sökande efter världens bästa burgare fortsätter! Mästerkocken har varit over there igen för en andra säsong av programserien Världens Bästa Burgare i TV3 och inspirerats till nya spännande smakkombinationer.Kändiskocken Johan Jureskog fortsätter sin jakt på världens bästa hamburgare. 

Den stora drömmen efter att hitta världens bästa burgare är inte över. Johan Jureskog ger sig ut på roadtrip genom USAs enorma burgarkultur. Detta gör han tillsammans med programledaren Frida Nordstrand. Det är dags att visa amerikanerna vem som egentligen är bäst på att ta fram den mest ultimata hamburgaren. I en tv-serie som går på TV 3 får vi följa med på äventyret genom sex amerikanska städer. Ända från New Orleans via Las Vegas till den amerikanska västkusten. 

Samtidigt som letandet görs av Johan och Frida  på andra sidan jordklotet kan vi här i Sverige få ta del av alla hamburgare som tas fram i serien. Genom ett samarbete med McDonald's Food Team har vi möjlighet att smaka på tre mäktiga skapelser med influenser från Memphis, New Orleans och El Paso. De nya burgarna serveras en i taget på McDonald's meny mellan 4 april–29 maj. 

Just nu har du chans och smaka på den med inspiration från El Paso. Staden som ligger precis på gränsen till Mexico. En härlig fantastisk burgare med pico de gallo, en god salsa , en krämig guacamole och krispiga nachos. Hur gott låter inte det. 

Kika in videon ovan där du får höra Johan Jureskog själv berätta om den nya burgaren som han hittat i USA, mums!

I detta inlägg förekommer reklam från McDonald's!

Johan Jureskog reklam Frida Nordstrand