Reklam: Smurfarna - Den försvunna byn

Äntligen är smurfarna tillbaka med en ny härlig och rolig långfilm på Bio. Vi får återigen komma in i ett animerat filmäventyr där vi får se smurfarna som vi aldrig sett dem förut.Äntligen är smurfarna tillbaka med en ny härlig och rolig långfilm på Bio. Vi får återigen komma in i ett animerat filmäventyr där vi får se smurfarna som vi aldrig sett dem förut.

I filmen hittas en mystisk karta som leder Smurfan och hennes vänner Glasögonsmurfen, Klunssmurfen och Muskelsmurfen ut på ett spännande och händelserikt äventyr genom den Förbjudna skogen. Deras mål med resan är att hitta den största hemligheten i smurfarnas historia.

Vi får också bekanta oss med Demi Lovato som gör rösten till Smurfan, Mandu Patinkin med röst åt Gammelsmurfen, Jack McBrayer röst till Klumpsmurfen, Danny Pudi röst till Glasögonsmurfen, Joe Manganeillo röst till Muskelsmurfen och Rainn Wilson med röst åt Gargamel. 

Men för att göra upplevelsen ännu mer intressant har skaparna bakom filmen också satt upp ett riktigt häftigt spel. Det interaktiva spelet är sammankopplat med Microsofts nya AR-glasögon HoloLens.  Här får fans möjlighet att komma in i smurfarnas värld och träffa på alla kända ansikten som också är med i filmen. Med hjälp av en karta som placeras ut på ett bord med hjälp av glasögonen kan man spela spelet i den omgivning man är placerad i, riktigt häftig teknologi. Mer om detta kan ni se i videon ovan. Där får du en inblick i hur spelet är uppsatt och fungerar.

Filmen Smurfs: The Lost Village på svenska Smurfarna - Den försvunna byn kommer att ha premiär den 31 mars 2017 på biografer runt om i landet. För att få lite försmak på den spännande filmen kan ni kika in trailer och förhandstitt i klippet ovan. En film vi på Trendar verkligen ser framemot.

Denna artikel är i samarbete med Smurfs: The Lost Village

smurfarna the smurfs biograf biofilm film annons