Roomly.se i nytt samarbete med inred.se

2016 har börjat med raketfart för inredningssajten Roomly.se. Året har börjat med två rekord månader och mars ser ut att bli ytterligare en. Idag står det också klart att sajten går in i samarbete med e-handeln inred.se.2016 har börjat med raketfart för inredningssajten Roomly.se. Året har börjat med två rekord månader och mars ser ut att bli ytterligare en. Idag står det också klart att sajten går in i samarbete med e-handeln inred.se. 

Inred.se är ett företag med inriktning på möbler och inredning med aktuell design för hem och offentlig miljö. Med ett stort utbud och varierande sortiment finns här alltid något som passar för alla. Allt ifrån moderna bäddsoffor med dansk design till stora omfamnande kontinentalsängar eller häftiga lampor från Globen Lighting.

Detta samarbete betyder att Roomly.se kommer få en ökning av ytterligare några tusen noga utvalda produkter. Ett steg närmare Sveriges största marknadsplats med fokus på inredning och design online. 

" Roomly.se har varit i dialog med inred tidigare och det känns jätte kul att äntligen landa det på plats. Deras sortiment som nu kommer finnas tillhanda hos oss är helt rätt för den dedikerade målgrupp vi kan erbjuda. Detta kommer bli en rolig och framförallt lyckosam resa för båda parter. " - Sebastian Plengier Ehrnfelt, VD Roomly AB

Det nya artiklarna sammanställs i nuläget och kommer att rulla ut redan i nästa vecka efter påsk. Exakt hur många produkter det handlar om är inte fastställt. 

" Vi kan också meddela att vi har ett gäng flera samarbeten på gång som redan är klara. Dessa kommer vi kommunicera ut inom kort. " Sebastian Plengier Ehrnfelt 

Hemsida: Roomly.se