Roomly.se - Sveriges marknadsplats för inredning tar in Åhlens och KitchenTime

Sveriges marknadsplats för inredning på nätet fortsätter att växa. Under sommar och höst har ett flertal butiker anslutit sig till merförsäljningskanalen. Produktkatalogen som Roomly.se erbjuder består i skrivande stund av lite över 80 000 inredningsartikSveriges marknadsplats för inredning på nätet fortsätter att växa. Under sommar och höst har ett flertal butiker anslutit sig till merförsäljningskanalen. Produktkatalogen som Roomly.se erbjuder består i skrivande stund av lite över 80 000 inredningsartiklar från 35 butiker på 1 adress och e-handlarna står på rad för att få möjlighet att synas.

Under sommaren har det inkommit otroligt massa intresseanmälningar från både mindre och medelstora e-butiker som önskar presentera sina produkter hos oss. Det är faktiskt så många att vi nu varit tvungna att pausa implementeringen under en kortare period. Detta beror främst på att många kunder önskar olika kostnadsupplägg, och idag erbjuder vi bara tre alternativ. Fler modeller är på gång och vi kommer sakta och säkert rulla in fler aktörer redan nu i oktober säger Sebastian PlengierEhrnfelt, VD på Roomly AB

Senast in i nätverket under augusti och september hittar vi större aktörer på marknaden som Åhlens, KitchenTime och Cervera. Alla med sina respektive expertområden inom möbler, kökstillbehör och servering.

Vi har sedan några månader tillbaka tittat närmare på marknaden för köksutrustning. Vi har vetat om att den växer så det knakar men inte hittat någon återförsäljare i Sverige som passat fokusområdet, förens nu. KitchenTime haren fantastisk e-butik med ett av Sveriges största utbud av produkter tillköket. Därför blev det en självklarhet att ta in dem till oss. Vi har haft ett mindre utbud tidigare från butiker som Royal Design mfl men inte fokuserat lika mycket på kategorin som nu säger Sebastian.

Åhlens och Cervera är nya samarbeten sedan någon vecka tillbaka. Åhlens kommer att bidra med omkring 5000 nya produkter i främst kategorierna möbler, belysning, textil, dekoration och servering. Cervera som är störst inom serveringsartiklar kommer att tillägga ca 4000 produkter i kategorien servering.

Alla våra kopplade e-handlare betyder lika mycket för oss. Men att få jobba med två så kära och stora varumärken som Åhlens och Cervera faktiskt är i Sverige känns jätte kul. Vi kommer tillsammans att jobba fram en stark merförsäljningskanal online som ska bli en av Sveriges största och bästa inom heminredning säger Sebastian.

Som också nämnts i tidigare pressmeddelande jobbar Roomly.se just nu aktivt med att lanseras på två nya marknader i Europa. När exakt det blir av kommer att meddelas vid ett senare datum när alla bitar är på plats. 

Roomlys inredningsblogg har också växt med 500 procent under sommaren.

roomly inredning heminredning design startup marknadsplats köpa inredning möbler online sebastian plengier ehrnfelt roomly ab