Roomly.se tar köp av inredning till ny nivå

Roomly.se tar köp av inredning till ny nivå: Att hitta rätt inredning och möbler är inte alltid det lättaste idag. Det finns väldigt många butiker online, och tyvärr väldigt många dåliga som också inte går att lita på.Roomly.se tar köp av inredning till ny nivå: Att hitta rätt inredning och möbler är inte alltid det lättaste idag. Det finns väldigt många butiker online, och tyvärr väldigt många dåliga som också inte går att lita på. Det är här startupen Roomly.se kommer in i bilden. Roomly är en sökmotor som samlar inredning och design från Sveriges största återförsäljare och paketerar detta på en plats.

Sajten grundades 2014 som en inspirationssajt för inredning och har idag över flera tusen besökare i veckan. För en månad sen lanserade Roomly deras butik, eller snarare sökmotor för inredning, design och möbler. En plats som ska göra det enklare för besökare att hitta rätt inredning.

I deras produktkatalog finns idag över 15000 unika artiklar. Allt från kända dekorationer från Tom Dixon till soffor och bord från Furniturebox, Ellos och Rum21.

Det som känns bra är att alla deras samarbetspartners och produkter är att lita på. Roomly.se kollar upp och granskar varje butik som ska anslutas till deras nätverk.

Så, är du ute efter inredning online så är en visit till Roomly.se självklar. Även om du inte är på köphumör så är det en utmärkt plats att hitta inspiration på. Förutom deras butik så finns en snygg och inspirationsrik blogg att kolla in.

Om startupen Roomly inredning

Roomly.se är en svensk hemsida som samlar inredning och möbler. Roomly grundades sommaren 2014 som en social inspirationssajt och har sedan dess expanderat vidare till en samlingsbutik online med över 70 000 besökare varje månad. Vår målsättning är att tillhandahålla våra besökare högkvalitativ inredning från kända etablerade återförsäljare i främst Sverige.

Med nyfikenhet studerar vi dagligen inredningstrender i allt från sociala medier till mässor runt om i Sverige. Genom ett nära samarbete med bloggare, återförsäljare och frekvent närvaro i sociala medier har vi fått en ovärderlig insyn och förståelse av inredning. Tillsammans med stor lyhördhet ser vi till att försöka tillfredsställa alla typer av behov och nivåer med vårt sortiment.

Roomly.se Startup 2015

http://revue.se