Rum21 - Handla inredning till låga priser på nätet

Inredning och möbler på nätet är inte alltid det lättaste att hitta. Visst finns det många inredningsbutiker där ute. Men vilka är egentligen bäst och erbjuder lägst priser? Vi har listat några favoriter.Inredning och möbler på nätet är inte alltid det lättaste att hitta. Visst finns det många inredningsbutiker där ute. Men vilka är egentligen bäst och erbjuder lägst priser? Vi har listat några favoriter.

Den svenska inredningsbutiken Roomly.se som vi skrivit om innan här på Trendar har börjat växla upp. Marknadsplatsen som det också faktiskt är har visat en otrolig tillväxt när det kommer till marknadsandelar. 

Vi har pratat med redaktionen borta på Roomly.se och frågat vilka butiker och vilka inredningsprodukter som faktiskt är dem bästa. 

Sajten har idag över 35 inredningsbutiker kopplade i sitt nätverk, Det gör att man kan söka fram omkring 80 000 artiklar från dessa butiker och jämföra priser och villkor på leverans. När vi frågar vilken butik som dem tycker leverar bäst vill dem inte svara på det. Alla butiker är lika värda och dem gillar inte att favorisera någon. 

Men tittar vi på utbudet så har dem ett svar på det. Alla butiker erbjuder olika produkter med olika fokusområden. Inredningsbutiken Rum21 som många säkert känner igen säger Roomly.se har ett fantastiskt designutbud. Där hittar vi många fina dekorationer, serveringstillbehör och möbler. Men det är inte något för en liten plånbok. Vill man ha design i hemmet från Rum21 får man vara beredd på att öppna upp plånboken. 

Roomly.se säger också att dem jobbar hårt för att hålla borta kopior och andra plagiat av möbler och hänvisar ofta sina besökare och kunder till Rum21 och RoyalDesign som erbjuder äkta designprodukter. Det är viktigt och veta att det är olagligt att sälja kopior i Sverige. Det gör att om du någon gång i livet funderar på att sälja en kopia för man vara beredd på konsekvenser. 

Hur som helt med rekommendation från Roomly.se själva så är inredningsbutiken Rum21 är utmärkt val för dig som letar efter riktigt fina möbler eller mindre dekorationer. Dem brukar också varje år vid jul erbjuda fantastiska juldekorationer man bara vill ha uppsatt i hemmet. 

Roomly vill också passa på att påminna om att design alltid är årets julklapp. Är nui ute efter att ge bort något riktigt fint i jul bör ni kika in just inredning. Sätt er budget med deras prisfilter och beställ hem något som faktiskt kommer göra skillnad hos mottagaren. 

rum21 inredning möbler inredning online inredning på nätet