Trailer och premiär av filmen Arrival

Julen närmar sig med stormsteg. Redan nu på fredag är det dags för den stora novemberrean Black Friday. En dag som i USA sätter igång starten av julhandeln och juldekorationen. Förutom detta är det också första advent på söndag.Julen närmar sig med stormsteg. Redan nu på fredag är det dags för den stora novemberrean Black Friday. En dag som i USA sätter igång starten av julhandeln och juldekorationen. Förutom detta är det också första advent på söndag. 

Vad är inte mysigare under vintern än att tillsammans med några man gillar stressa ner framför en bra film. Nu den 2 december har en av årets mest efterlängtade filmer premiär. Det är filmen Arrival regisserad av Denis Villeneuve. Känd för bland annat Sicario och Prisonners. I huvudrollerna träffar vi Forest Whitaker och Jeremy Renner. 

Filmen Arrival är en Science fiction där ett antal rymdskepp kommer på besök hos oss på jorden. Ett antal skepp som mystiskt placeras ut på olika platser världen över. I USA sätter man samman en grupp av experter som ska agera enligt en elitgrupp. En grupp med mål att ta redan på vad detta besök har för betydelse. Dr Louise Banks grupp jobbar under en extrem tidspress för att få svar innan övriga världen tar hand om det med egna händer. 

Hela besöket har också orsakat en hel del globala kriser vilket gör att tiden är mycket knapp. Hela Dr Banks beslut kan komma att riskera hennes men framförallt mänsklighetens framtida liv på planeten. 

Arrival har biopremiär i hela Sverige sen 2 december. Så är du och dina vänner sugna på en bra film precis innan jul så är denna att rekommendera för hög spänning. 

Kika in trailern av filmen ovan och förberedd er på ett möte med det okända.

Detta är inlägg är i samarbete med Sony. 

sony arrival trailer biopremiär action drama science fiction